jij bent mijn MisterCoach

Frontpage GeefeenMisterCoach - MisterCoach.nlU komt in een winkel, aan een loket bij een organisatie of ergens anders waar iemand u verrassend vriendelijk, goed en effectief te woord staat. Tevreden gaat u naar buiten, met de juiste informatie, het juiste product, u geniet na van het prettige gesprek en denkt “ik zou willen dat ik overal zo behandeld word..”

Goede service is niet vanzelfsprekend. Het is mensenwerk en wanneer iemand moeite doet om u extra van dienst te zijn, dan is het fijn om iets terug te doen. Dat werkt twee kanten op: u heeft uw waardering kunnen uiten en de ontvanger van het compliment is gemotiveerd om zijn of haar werkwijze voort te zetten. Zijn of haar collega’s raken hopelijk positief beïnvloed en gaan hetzelfde doen. Dit heeft alles te maken met proces, verbinding en communicatie.

MisterCoach nodigt u dan ook uit om geheel kostenloos deze service gerichte mensen eens extra in het zonnetje te zetten. Dat doet u via de speciale website JijBentMijnMisterCoach.nl (live vanaf donderdag 12 juni 2014), waar u naam, bedrijfsnaam, datum van het positieve contact en emailgegevens invult. Wij zorgen er dan voor dat de betreffende persoon namens u een officieel compliment krijgt en vermeld wordt op de site.

Samen maken we de wereld een stuk vriendelijker!

No comments yet.

Geef een reactie